Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Binnenhof Opent Deuren Voor Dag Van De Bouw 2024

Binnenhof opent deuren voor Dag van de Bouw 2024

Beleef 800 jaar cultureel erfgoed tijdens unieke open dag

Bezichtig het gerestaureerde Binnenhof op 8 juni

Wees erbij wanneer het Binnenhof in Den Haag haar deuren opent voor het publiek tijdens de Dag van de Bouw op 8 juni 2024. Deze unieke gelegenheid biedt een exclusief kijkje achter de schermen van de grootschalige renovatie die het Binnenhof haar oude glorie teruggeeft.

De renovatie van het Binnenhof, voltooid in de aanloop naar de Dag van de Bouw, heeft als doel 800 jaar cultureel erfgoed te behouden. Bezoekers kunnen de voortgang van de werkzaamheden bewonderen en ontdekken wat er zich afspeelt achter de hekken.

Het programma voor de Dag van de Bouw op het Binnenhof omvat rondleidingen door gerenoveerde gebouwen, tentoonstellingen die de rijke geschiedenis van het complex belichten en interactieve activiteiten voor jong en oud. Meer informatie over het programma en het reserveren van tickets is te vinden op de website van de Dag van de Bouw.

Mis deze bijzondere kans niet om een glimp op te vangen van het vernieuwde Binnenhof en haar historische betekenis te beleven. Reserveer vandaag nog uw tickets voor de Dag van de Bouw 2024 en ervaar de schoonheid van dit Nederlandse icoon.


Comments