Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Filmfestival Van Venetie Trapt Af Met Wereldpremiere Beetlejuice 2

Filmfestival van Venetië trapt af met wereldpremière Beetlejuice 2

Een langverwacht vervolg

Het Filmfestival van Venetië, een van de meest prestigieuze filmfestivals ter wereld, trapt af met de wereldpremière van Beetlejuice 2, het langverwachte vervolg op de klassieke komedie uit 1988.

Het origineel, geregisseerd door Tim Burton, was een enorm succes en bracht wereldwijd meer dan 73 miljoen dollar op. De film volgde de avonturen van een onlangs overleden stel dat probeert hun huis te beschermen tegen een excentrieke geest genaamd Beetlejuice.

Wie speelt er in Beetlejuice 2?

De cast van Beetlejuice 2 bevat een mix van originele castleden en nieuwkomers:

  • Michael Keaton keert terug als Beetlejuice
  • Winona Ryder en Alec Baldwin hernemen hun rollen als Lydia en Adam Maitland
  • Catherine O'Hara en Jeffrey Jones verschijnen opnieuw als Delia en Charles Deetz
  • De nieuwkomers zijn onder meer Samara Weaving, Javier Bardem en Emilia Jones

Wat is het verhaal van Beetlejuice 2?

Het verhaal van Beetlejuice 2 is nog geheim, maar het zou naar verluidt de Maitlands volgen terwijl ze hun huis proberen te verkopen en Lydia proberen te helpen omgaan met haar tienerproblemen.

Beetlejuice zal naar verwachting zijn chaotische zelf zijn en de familie helpen met hun problemen, terwijl hij zijn eigen snode plannen uitvoert.

Wanneer komt Beetlejuice 2 uit?

Beetlejuice 2 gaat in première op het Filmfestival van Venetië op 31 augustus 2023. De film zal naar verwachting in het najaar van 2023 in de bioscoop verschijnen.

Trailer Beetlejuice 2

Bekijk hieronder de officiële trailer van Beetlejuice 2:

Meer informatie over het Filmfestival van Venetië

Het Filmfestival van Venetië is een van de oudste en meest prestigieuze filmfestivals ter wereld. Het festival werd in 1932 opgericht en wordt jaarlijks gehouden op het eiland Lido in Venetië, Italië.

Het festival is bekend om zijn focus op arthouse- en internationale cinema, en het trekt elk jaar een groot aantal sterren en filmmakers.

Voor meer informatie over het Filmfestival van Venetië, bezoek de officiële website: https://www.labiennale.org/en/cinema


Comments